Dansklasser

Dansklasser

Under hösten 2023 erbjuder Rebecca dansklasser i Hälleforsnäs, Folkets hus.

Schema, pris & anmälningslänk hittar du nedan.


Vill du boka en privatlektioneller en happening med dans för festen eller företagseventet? Välkommen att höra av dig med din förfrågan! 

Tisdagar

17.30 -18.30

Contemporary 12+

Contemporary 12+                                

Tisdagar 17:30 -18:30

Dansklassen inom contemporary/modern dans för 12 år och uppåt är en kreativ och utforskande miljö där både nybörjare och fortsättningsnivådansare välkomnas. Vi fokuserar på att utveckla teknik, utforska improvisation och uppmuntra deltagarna att skapa sin egen unika rörelsestil och konstnärliga uttryck. Genom en kombination av strukturerade övningar och fria utforskningar får eleverna möjlighet att utforska olika sätt att röra sig och uttrycka sig i dansen. Målsättning är att skapa en inkluderande och inspirerande atmosfär där varje individ kan växa och utvecklas inom dansen.


V. 14 - v. 23

Pris: 1000 kr

Dansmix 6 - 9 år


Tisdagar

18:30 - 19:30

För anmälan fyll i kontaktformuläret och svara på följande:


Kurs:

Namn på barn:

Målsmans namn:

Telefonnummer:

Adress:

Postnummer:

Postadress:

Får barnet vara med på bild? Ja/Nej


Dansmix 6 - 9 år                                 

Tisdagar 18:30 -19.30


Barnen dansar koreografier och övningar inspirerade av olika dansstilar, bland annat modern dans, jazz - & showdans och street dans. Under lektionerna introduceras olika danstekniska grunder och termer men givetvis utforskar vi barnens egna kreativa sida och deras egna rörelsespråk.


V. 14 - v. 23

Pris: 1000 kr 

 
 
 
 
unsplash